top of page

Remedial Teaching op school

Als remedial teacher ben ik als zzp’er werkzaam op verschillende scholen. Daar bied ik onderwijs-op-maat, nadat ik eerst bij leerlingen door middel van toetsen heb onderzocht waar de hiaten zitten. Ik sluit dan met een behandelprogramma aan bij wat goed gaat en bouw dit verder uit. Elke les kijk ik opnieuw naar wat die specifieke leerling nodig heeft en beoordeel ik of ik mijn lesprogramma nog wat moet aanpassen.

Zo ondersteun ik de leerling, maar ook de leerkracht. Een flinke achterstand is vaak niet weg te werken in een (combinatie)groep met nog zo’n 25 kinderen. Daarnaast kan er een wisselwerking ontstaan tussen de leerkracht/school en de RT’er, waardoor informatie en kennis kan worden uitgewisseld.

Ik zie de aanwezigheid van een remedial teacher dan ook echt als een verrijking van het onderwijsaanbod op de school.

Is dit misschien ook iets voor uw school/scholen? Bent u geïnteresseerd en wilt u meer over mij weten en wat ik voor uw scholen zou kunnen betekenen? Neem dan gerust, en vanzelfsprekend vrijblijvend, contact met mij op.

Wanneer in het schooljaar?

De lessenreeks kan gedurende het hele schooljaar worden gegeven. Aan het eind van het schooljaar als een directe aansluiting op de stap naar het VO, maar ook meer aan het begin. Het voordeel hiervan is dat de groepsleerkracht gedurende de rest van het schooljaar nog kan werken aan individuele leerdoelen van de leerlingen.
De lessen bieden ook aanknopingspunten om klassikaal mee verder te gaan. 

 

Kosten

De kosten bedragen voor vier lessen €495. Dit is inclusief alle materialen voor 25 leerlingen. Heeft u meer dan 25 leerlingen dan komt er per leerling €3 bij.
Bij een grote groep (meer dan 28 kinderen) kunt u er ook voor kiezen de groep te splitsen in twee kleinere groepen. Zo is er tijdens de lessen meer tijd en ruimte voor individuele vragen en hulp. In dat geval komt er €160 bij. Dit is opgebouwd uit vier lessen van €40.
De training is vrijgesteld van BTW.

wegwijzer-gecertificeerd.jpg

Vragen

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen dan kunt u contact met mij opnemen. Mijn telefoonnummer is 06 12146979 of via info@lerenderwijskampen.nl  

bottom of page