In gesprek met Bianca Diender

Op 12 april is Bianca Diender van Gastouderbureau Tante Vroesh met mij in gesprek gegaan over remedial teaching. Daarin heb ik informatie gegeven over wat dat nu eigenlijk is; voor welke kinderen het bedoeld is en hoe ik te werk ga als iemand bij mij komt.

Heb je de uitzending gemist? Dan kun je hem via deze link terugkijken.


De uitzending is hier ook als podcast te beluisteren.

00:00 / 21:44

Gratis lockdownhulp voor ouders en kinderen

Een korte vraag 

Helaas zijn de scholen na de kerstvakantie weer gesloten en volgt uw kind weer online-onderwijs. Misschien zit u, net als in de eerste periode, weer met uw zoon of dochter aan de tafel om uw kind te begeleiden bij het  maken van schoolwerk. Veel ouders vinden dat best lastig: je bent immers ouder en geen leerkracht!

In deze lastige periode wil ik u dan ook graag helpen door een vraagbaak te zijn voor uw korte vragen. U kunt contact met mij opnemen door te bellen of door het contactformulier in te vullen.

Voor alle duidelijkheid: aan korte vragen die vlot beantwoord kunnen worden (denk aan 20 minuten) zijn geen kosten verbonden!

Ik ben niet de enige die u om raad kunt vragen. Meer coaches en remedial teachers willen u graag in deze tijd helpen. Hun namen en gegevens vindt u hier,

Extra hulp 

Vindt u het moeilijk om uw kind te begeleiden of merkt u dat uw kind extra ondersteuning nodig heeft, dan kan Lerenderwijs Kampen ook (eventueel online) hulp bieden. Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn, neem dan gerust contact met mij op. Een kennismakingsgesprek waarin we uw vraag bespreken is altijd kosteloos en vrijblijvend!

‘Hoe begeleid ik mijn kind naar het voortgezet onderwijs?’

Ouderavond gemist?

Op donderdag 25 juni gaven Tanieka Zwolsman van huiswerkbegeleiding Hogerop en Riekje Rietman van Lerenderwijs Kampen een webinar over hoe u als ouder uw kind kan begeleiden naar het voorgezet onderwijs. Lees meer... 

LERENDERWIJS KAMPEN

PRAKTIJK VOOR REMEDIAL TEACHING, BIJLES EN STUDIEVAARDIGHEDEN

L blauw.png

RIEKJE RIETMAN 

BOVENSINGEL 38 8266 BV KAMPEN

MOBIEL +31 612146979

WWW.LERENDERWIJSKAMPEN.NL

INFO@LERENDERWIJSKAMPEN.NL