top of page

Voorstellen

TB-201908280006.JPG

Mijn naam is Riekje Rietman en ik ben de eigenaar van Lerenderwijs Kampen, praktijk voor remedial teaching, bijles en studievaardigheden.

Vanaf 1992 heb ik met veel plezier en enthousiasme gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs. De eerste acht jaren in het speciaal basisonderwijs. De laatste 19 jaar in het reguliere basisonderwijs. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het lesgeven aan kinderen in de groepen 4,5, 6, 7, en 8. Op de verschillende scholen heb ik naast mijn functie als groepsleerkracht ook gewerkt als remedial teacher, rugzakbegeleider en taalleerkracht.

In 2016 heb ik mijn Master Sen -specialist leren- afgerond aan het Seminarium voor Orthopedagogiek. Ik heb zowel verdiepende modules gevolgd op het rekengebied als op het gebied van de taal.

Ik volg regelmatig bijscholing, bezoek lezingen en lees vakliteratuur om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs.  Hierdoor kan ik mijn leerlingen optimaal ondersteunen en begeleiden.

Daarnaast ben ik sinds 2021 verbonden aan de Stichting Openbaar Onderwijs Kampen (Ook) als onderwijsspecialist. 

Lerenderwijs Kampen is gevestigd aan de Bovensingel 38 in Kampen. Dit is tevens mijn woonhuis. In mijn huis heb ik een aparte werkkamer ingericht waar ik de leerlingen begeleid.

TB-201908280007.JPG

Voor verdere informatie kunt u kijken op:

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
logo geregistreerd lid LBRT.png

Ik ben geregistreerd lid van de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers.

Een geregistreerd lid moet aan kwaliteitseisen voldoen en een procedure doorlopen voordat ze wordt toegelaten. Voor meer informatie kunt u terecht op de site van de LBRT: www.LBRT.nl

bottom of page