top of page

Remedial Teaching op school

Onderwijs-op-maat
Als remedial teacher ben ik als zzp’er werkzaam op verschillende scholen. Daar bied ik onderwijs-op-maat, nadat ik eerst bij leerlingen door middel van toetsen heb onderzocht waar de hiaten zitten. Ik sluit dan met een behandelprogramma aan bij wat goed gaat en bouw dit verder uit. Elke les kijk ik opnieuw naar wat die specifieke leerling nodig heeft en beoordeel ik of ik mijn lesprogramma nog wat moet aanpassen. 
Zo ondersteun ik de leerling, maar ook de leerkracht; een achterstand is niet altijd weg te werken in een (combinatie)groep met nog zo’n 25 kinderen.

 

Meerwaarde voor de leerkracht
In de praktijk kan er er een wisselwerking ontstaan tussen de leerkracht/school en de RT’er, waardoor informatie en kennis kan worden uitgewisseld.

Ik zie de aanwezigheid van een remedial teacher dan ook echt als een verrijking van het onderwijsaanbod op de school.

 

Interesse? 

Is dit misschien ook iets voor uw school/scholen? Bent u geïnteresseerd en wilt u meer over mij weten en wat ik voor uw scholen zou kunnen betekenen? Neem dan gerust, en vanzelfsprekend vrijblijvend, contact met mij op.

38134884_l.jpg

Ik leer leren 
 

Wilt u uw groep 8-leerlingen goed voorbereid naar het voortgezet onderwijslaten gaan? Dan past de korte lessencyclus ‘Ik leer leren’ daar heel goed bij. 

Lees meer

wegwijzer-gecertificeerd.jpg
bottom of page